Általános információk1) Idöpontkérés/ érdeklödés:


Kérdésed van, idöpontot szeretnél? Küldj bátran üzenetet a Mandragora Tattoo Hungary facebook oldalának (www.facebook.com/mandragoratattoohu) vagy írj e-mailt a mandragoratattoohu@gmail.com címre. Igyekszem minden üzenetre mihamarabb és készségesen válaszolni :) Természetesen hívhatsz is, ám sajnos nem mindig tudsz telefonon elérni, ezért a szöveges üzenet biztosabb megoldás :)

Nálunk nincs fix nyitvatartás! Rugalmasak vagyunk, igazodunk Hozzád, amennyire csak lehetséges, így nem kell aggódnod, hogy a kesze-kusza munkabeosztásod miatt nem tudsz eljönni, szinte biztos, hogy találunk egy kedvezö megoldást.

A tetoválás elött feltétlenül szükséges egy személyes konzultáció, ahol átbeszélünk mindent, ami a mintával és az egészségügyi kockázatokkal- felmerült kérdésekkel kapcsolatos. Elöször erre a megbeszélésre kapsz idöpontot, személyesen pedig tudsz foglalni idöpontot tetoválásra is!

Fontos, hogy csak akkor kérj idöpontot, ha biztos vagy abban, hogy tetoválást szeretnél. Ha bizonytalan vagy, akkor inkább várj egy picit. De ettöl függetlenül nyugodtan érdeklödhetsz, szívesen válaszolok :)

A megbeszélt idöpontnál ne érkezz sokkal korábban. Kérlek, ne késs, mert lehet, hogy emiatt a következö vendégnek kell várakozni, ezért 15 perc késés túllépése után már nem fogom tudni elkészíteni aznap a mintád, csak következö idöpont alkalmával.

…Ha már kaptál idöpontot, de…

Az esetben, ha valami oknál fogva nem tudsz eljönni az idöpontodra, akkor mindenképp jelezd felém, legalább 2-3 nappal elötte. Ha idöközben meggondoltad magad, semmi gond, szólj nyugodtan, megértem. Két egymást követö idöpont- lemondás után sajnos nem tudok újabbat adni. A legrosszabb megoldás, amit tehetsz, hogy egyáltalán nem jelzed nekem ezt semmilyen módon. Kérlek légy tekintettel másokra is! Valószínü, hogy volna olyan, aki szívesen jött volna a Te idöpontodra! Köszönöm, hogy korrektek és öszinték vagyunk egymással! :)2) A minta kiválasztása, tervezése


Idöpont egyeztetés elött fontos, hogy legyen legalább egy hozzávetöleges elképzelésed a leendö tetoválásodról. A tetoválás megtervezésében és/vagy kiválasztásában természetesen segítséget nyújtok, díjmentesen!

Az esetek 90%-ában digitálisan tervezem a tetoválásokat, hiszen ez egy jóval könnyebben és gyorsabban alakítható formátum, így Neked sem kell napokat várnod, míg az igényeid szerint formálom át a mintát

A kész terven kisebb változtatásokat még végre tudok hajtani, akár többször is.

Ha szeretnéd, akkor az általad hozott (kiválasztott) mintát készítem el, abban az esetben, ha az grafikai és esztétikai szempontból nem kifogásolható. Ha igen, akkor ezt mindenképp jelzem feléd, megbeszéljük, és közös megegyezéssel alakítjuk, hogy büszkén viselhesd a késöbbiekben is! (ami papíron szépen mutat, az börön nem minden esetben!) Müvészeti végzettséggel rendelkezem (egyetem), festészet szakon diplomáztam, bízd rám magad, a legjobbat szeretném Neked. :)

Én is az egyediségre törekszem munkám során, viszont kompromisszum-képes vagyok és elfogadom, hogy minden életút más, és mindenki számára mást jelent a "szép" fogalma. Na meg "Ízlésröl nem vitatkozunk" :) Ezért minden esetben a Te igényeid helyezem elötérbe.Általános kérdések és válaszok LÉZERES TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁSSAL kapcsolatban
Leggyakoribb kérdés :) - Mennyire fájdalmas a folyamat?A modern, Q kapcsolt: ND Yag lézerrel történö lézeres tetoválás eltávolítás szinte alig jár fájdalommal, inkább kellemetlen érzés, de elviselhetetlen fájdalomnak semmiképp sem mondanánk! Egy rossz tetoválás életen át tartó viselése az önértékelésnek sokkalta fájdalmasabb!:)


Az eltávolítás után heges marad a kezelt börfelület?


Nem! A Q-YAG lézer Q-kapcsolt üzemmódban képes a tetoválásokat eltávolítani, hegesedés nélkül. Hogyan müködik? A technológia a lézer pigment anyagokban való elnyelödésén alapszik. A gép speciális hullámhosszú fényt bocsájt ki magas csúcsenergia pulzussal. Ez a fokozott energiasürüségü fénynyaláb (6 milliszekundum ideig) akadály nélkül hatol át a világos börön, a sötét színben (sötét színü festékben) azonban maximálisan elnyelödik, kölcsönhatásba lépve a pigment tartalmú sejtekkel. A melanin, illetve a sötét színü tetováló festékek egyaránt képesek elnyelni ezt a lézerfényt.

A lézer máshogyan hat különféle színü festékekre, egyes festékekben a kettös kötéseket bontja fel, másokban fragmentál (a pigment tartalmú sejtek felhevülnek és felrobbannak) és a falósejtek számára hozzáférhetövé teszi a festékanyagokat. Ezután a pigment darabkák a makrofágok emésztö tevékenységének segítségével, illetve a nyirokrendszeren keresztül kiürülnek.


Mennyi egy átlagos lézeres kezelés idötartama?


Kb. csupán 10-30 percet vesz igénybe egy kezelés, de ezek idötartamát befolyásolja a tetovált felület nagysága, illetve a festékanyagok mélysége. A kívánt árnyalat eléréséhez átlagosan 3- 10 alkalom szükséges, annak függvényében, hogy a vendég újabb tetoválással szeretné elfedni a régi, elrontott, vagy megunt tetoválását, és halványításra van szükség, vagy teljes mértékben el szeretné tüntettetni a tetoválást.

Elrontott kozmetikai tetoválás (szemöldök, ajak, stb.) is eltávolítható a kezeléssel?

Igen! Sajnos rengeteg elrontott, csúnya kozmetikai tetoválással találkozunk nap, mint nap, ami a lehetö legszembetünöbb, hiszen az arcon van! Szerencsére a lézer technológia segítségével ezek a tetoválások is eltávolíthatóak.


Kiknek ajánljuk a lézeres eltávolítást?


Mindenkinek, aki nem szeretne többé szégyenkezni elrontott, megunt, megbánt tetoválásával, vagy túl sötét a régi tetoválása ahhoz, hogy egy új tetoválással elfedjük.

Mennyibe kerül egy lézeres kezelés?


A tetováláshoz hasonlóan, a lézeres eltávolítás árát is számos tényezö határozza meg- a minta mérete, a festék színe, a tetoválás mélysége, és az eltávolításhoz szükséges alkalmak és úgynevezett ,,lövések" száma.

Általánosságban elmondható, hogy egy kezelés 5.000- 15.000 Ft között mozog (extrém esetekben eltérö díjszabás).