BemutatkozásKrisztina, tetováló:


Szia!

Magyar Krisztina vagyok, a Mandragora Tattoo tulajdonosa és tetoválója.
1993.03.02-án születtem.

A rajzolás, festés már egészen ovis korom óta volt a kedvenc elfoglaltságom (tudom, tipikus duma :D ) Igyekeztem folyamatosan fejleszteni a rajzi, festészeti készségeimet, látásmódomat.

Tetoválással 2012 óta foglalkozom. Elöször ismerkedtem a ,,technikai háttérrel", a gépek felépítésével, majd elkezdtem tetoválásra kifejlesztett gyakorlóbörre és disznóbörre tetoválni, késöbb saját magamon próbáltam ki a különbözö technikákat, hiszen semmi sem adja vissza az emberi bör textúráját ennél hüebben. Kb. egy év folytonos gyakorlás után jöttek az elsö vendégeim, akik ismerték a rajzi és vizuális készségeimet, megbíztak bennem, és ez kölcsönös volt.

Mivel Magyarországon még mindig nincs egységesen elfogadott tetováló képzés, ezért úgy láttam a legjobbnak, ha felsöfokú müvészeti képzésre jelentkezem, ahol tovább fejleszthetem magam. 2016 júniusában sikeresen lediplomáztam a NYME Képi ábrázolás szakán, festészet szakirányon, 2017 májusában pedig megnyitottam a Mandragora Tattoo-t, Köszegen.

Kizárólag minöségi, bevizsgált anyagokkal, festékekkel, és steril eszközökkel dolgozom, a veszélyes hulladék elszállításról pedig szerzödött partnerünk gondoskodik.

Szeretnék folyamatosan fejlödni, és úgy érzem ez a képesség megvan bennem. Fontos számomra az alázat, a tisztelet és a bizalom. Minden munkámhoz lelkiismeretesen állok hozzá, legyen szó egy egészen pici tetoválásról, vagy egy egész karos mintáról. Törzsvendégeim bizalmát pedig rendszeresen ,,jutalmazom" különféle kedvezményekkel :)

Kedvenc stílusaim: Fekete-szürke tetoválások, növény és állatvilág, portrék. Szeretem a finom tónusokat, árnyékokat
Amit nem annyira szeretek: Törzsi tetoválások és blackwork.

Keress bizalommal!